Starlight and Brotherhood Awards

Awards on WordPress play an important role in binding all the bloggers here and helping each one of us to discover great blogs in fun ways.
The wonderful person, Shubhit nominated me for the Brotherhood of the World Bloggers Award. Life and its ingredients – The blog name speaks so much.
Thank you so much, Shubhit 🙂

Here are the rules:
1) Thank and link back to the person who nominated you for the award.
2) List the Rules and Display the Brotherhood of the world Award logo to your post and/or blog.
3) Answer the questions set to you and then you may create your set of questions for your nominees.
4) Nominate around ten other bloggers and let them know about the award.

Questions asked:

1. You are given the responsibility to bring global peace, how will you do that?
Ans: By taking up the responsibility.

2. Did blogging improve your life in any way?
Ans: Yes, it did. Reading, writing and interacting always help you to improve. Plus, I no longer know what Facebook is!

3. You can do anything you want for 3 hours, what would you do?
Ans: I can do few things; Write, read, sleep, or give an exam…D’oh! 
I can also do “nothing’ for 3 hours- silence and me. 

4. Reading or writing, given you’ll be paid for reading?
Ans: Reading is important for me. I believe without reading (learning) you cannot write. However, even if I’ll be paid for reading, I would still choose to write because words are like water, they cannot be still, they have to make waves, they need to flow.

5. An idea of a perfect life?
Ans: A perfect life is when I am not looking/craving for perfection. 

6. You can travel back in time, what year you would choose and why?
Ans: 1947- I want to know how being independent felt! To learn perseverance and to live with just basic amenities. Life is a lot easy now, no? 

7. Space, Solitude, Silence. Choose one and why?
Ans: Solitude – I was reading something on the internet and I learned that solitude is not loneliness and being alone. Yes, that is what the dictionary says, but solitude is an adjective for people who can live happily when they have no one, when they are at peace. Solitude would lead to silence and silence is my space. 

8. Is there life elsewhere in universe?
Ans: In mother’s hug. 

9. You have to plan a surprise for your best friend, but you are broke. What will you plan?
Ans: First, I don’t believe in Best friend. Second, I will gift him/her a hand-made card/ painting ( I do it even if I am not broke) and a giant bear hug. (No gifts, only luv!) 

10. One of your friends, with whom you were not in contact for many years, meets you somewhere and starts cursing you. How will you tackle the situation?
Ans: Who let the WIMP out? Who who who who…. 

Nominations:
William Leeone
In My Cluttered Attic
Poetry and chocolate and books
HBhatnagar
Akiraa
Erika
Daniel
Rob
Abyss Brain
Prateek Kohli
Izza 
A momma’s view
Barrira
Learning to live like Water 

Shubhit questions were so profound that I would like you to answer the same questions if you accept the nominations. 🙂

The award is only to appreciate amazing talent on WordPress and to spread love in this ever-increasing community. You may well want to decline the award.


Starlight Award 
This beautiful, cheerful and generous lady, Erika, nominated me for the award. Her blog has everything you would want to see in a blog and her quotes are as amazing as she is.
Thank you so much, Erika 🙂

Rules:
Thank and link back to the person who nominated you for the award.
Answer the questions set to you and then you may create your set of questions for your nominees.
Nominate other bloggers.

Questions:
1. Who made you discover the starlight within you?
Ans: My Mother

2. What would you say is your starlight gift for others?
Ans: Does the light of the stars is a gift for us? If yes, then my starlight, in any form, in any way? Because the meaning of my name is the brightest star.

3. What is your biggest dream?
Ans: To fulfill my biggest dream! 

Nominations :
Chris
HSampson
Karthik
Himali
Geethu
Annie
Darshith

Cheers!
Kritika Vashist

Advertisements

75 thoughts on “Starlight and Brotherhood Awards

  1. Oh you darling girl. I thank you from the bottom of my heart but I truly enjoy watching you receive these – they are just not my thing. Please nominate one of the other young beauties you adore. I’ll keep watching you grow and shine as that is what pleases me the most.

    Liked by 1 person

  2. I loved your answers. 🙂 Specially, the one defining solitude and this one, I would still choose to write because words are like water, they cannot be still, they have to make waves, they need to flow. 🙂
    Is not the brother hood award only for the guys, like we girls have a sisterhood award?
    I wouldn’t mind being a bro though. 😉
    Thanks for the nomination, bro! 😉 :p

    Liked by 1 person

  3. Wow, your name means starlight? That is stunning. Congratulations to the brotherhood award as well, dear! I love the questions I have to answer. You are right very profound questions! Thank you so much for the nomination, Kritika. Of course I accept. This one is the first award of this kind! 😊

    Liked by 2 people

  4. Loved your answers 😀 Congrats for the nominations, Kritika 🙂 and Thank you for thinking of me while your turn of nominations 🙂 I am honored 😛 I am also running late for the 5 days 5 thoughts challenge 😦 will do it in some hours for sure 😀 Good night 😛

    Liked by 1 person

  5. First, congratulations to you. Your talent is predicated on a wonderful soul and it is nice to see the recognition from others. I enjoyed your answers and number 8 is my favorite. Thank you for sharing the Brotherhood award with me. I gladly accept and will post my answers in the near future.

    Liked by 1 person

  6. However, even if I’ll be paid for reading, I would still choose to write because words are like water, they cannot be still, they have to make waves, they need to flow.

    These words were simply outstanding… so much in love with all your answers 🙂

    Liked by 1 person

Share your thought

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s